Warta

  • The Stainless Steel World Conference& Expo in Masstricht, the Netherland

    Konferensi & Ekspo World Stainless Steel ing Masstricht, Walanda

    Kita wis sukses mlebu Konferensi & Ekspo Dunia Stainless Steel ing Masstrict, Netherland wiwit tanggal 26-28 Nopember 2019. Lan produke wis akeh dipuji dening Peserta saka saindenging jagad.
    Waca liyane
  • The 119th Canton Fair of JKL Hardware

    Pameran Canton 119 saka Hardware JKL

    Sawise reformasi 60 taun lan pangembangan inovatif, Pameran Canton wis nahan macem-macem tantangan lan ora bisa diselani. Canton Fair nambah hubungan perdagangan antarane Tiongkok lan jagad, nduduhake citra lan prestasi pangembangan China. Iki minangka platform paling apik kanggo ...
    Waca liyane
  • Specification of common stainless steel tubes for balustrade

    Spesifikasi tabung stainless steel umum kanggo balustrade

    38mm X 38mm kanggo balustrade cilik, 51mm X 51mm utawa 63mm X 63mm kanggo balustrade gedhe, kandel 1,5mm nganti 2.0mm
    Waca liyane
  • Difference Between SS304 and SS316 Materials

    Bedane Bahan SS304 lan SS316

    Baja tahan karat SS316 biasane digunakake kanggo pager sing dipasang cedhak tlaga utawa segara. SS304 minangka bahan sing paling umum ing njero ruangan utawa ruangan. Minangka biji dhasar AISI Amerika, prabédan praktis antara 304 utawa 316 lan 304L utawa 316L yaiku isi karbon. Rentang karbon maksimal 0,08% ...
    Waca liyane
  • The 118th Canton Fair of JKL Hardware

    Pameran Canton 118 saka Hardware JKL

    Pameran Impor lan Ekspor China, uga dikenal kanthi jeneng “Canton Fair”, didegake ing taun 1957. Co-host karo Menteri Perdagangan RRC lan Pamrentah Rakyat Provinsi Guangdong lan diatur dening Pusat Perdagangan Luar Negeri China, dianakake saben musim semi lan musim gugur ing Guangzhou, China. Canton Fair yaiku ...
    Waca liyane
  • The 17th China (Guangzhou)International Building Decoration Fair

    Pameran Dekorasi Bangunan Internasional China (Guangzhou) kaping 17

    Penyelenggara: Pusat Perdagangan Luar Negeri China (Grup) / Asosiasi Dekorasi Bangunan China: Pameran Perdagangan Luar Negeri China General Corp. TotalScale: Pameran 380.000 Meter Persegi: luwih saka 2.400 Pengunjung: udakara 140.000 Afiliasi menyang Pusat Perdagangan Luar Negeri China (Grup), yaiku isdirectl. ..
    Waca liyane
  • The 10th South China stainless steel & Metal exhibition

    Pameran stainless steel & Logam China Selatan kaping 10

    Organizer: Chengzhan Exhibition Service Co., Ltd. Hubungi: Mr. Chu Alamat : Kamar 1008, Bangunan 1, gedung kantor Internasional Hengfu, 11 Jihua Road, Distrik Chancheng, Kota Foshan, Provinsi Guangdong (PC: 528000) Taun iki nalika musim semi . Lan ora ana wektu sing kudu ilang ing bisnis ...
    Waca liyane