Asuransi Kualitas

Kualitas Approach

1. Kebijakan kualitas perusahaan dirumuske lan disetujoni dening kabeh tim ing manual kualitas.

2. Kanthi kertu publisitas, koran tembok, papan wahyu, pendhidhikan lan pelatihan kanggo mesthekake manawa kabeh level staf ngerti kabijakan kualitas lan ngetrapake.

3. Penerapan lan implementasi kebijakan kualitas kudu dievaluasi lan ditinjau ing kajian manajemen.

4. Kebijakan kualitas perusahaan minangka komitmen kanggo syarat kualitas klien, lan tujuane saben karyawan. Iku

nyengkuyung para karyawan ing kabeh level perusahaan supaya ora ngupayakake nambah kualitas produk lan nyedhiyakake

produk lan layanan paling apik kanggo nyukupi kabutuhan klien.

5. Kebijakan kualitas perusahaan:

balustrade (1)

Ati-ati, ati-ati lan sabar

Cutangan-orientasi, menang dening dhuwur kualitas, partisipasi lengkap, keunggulan

Kualitas pertama, kualitas paling dhuwur yaiku prinsip produksi kabeh staf, lan dadi umure perusahaan. Tansah prioritas kualitas lan keamanan, lan terus-terusan golek kesempatan kanggo dandan. Saben pelanggan duwe kapercayan lan kepuasan marang kita. Menehi dhukungan paling gedhe marang klien yaiku tujuane kabeh staf.