Besi stainless steel

  • High Class Stainless Steel Balustrade for Handrail

    Balustrade Stainless Steel Kelas Tinggi kanggo Handrail

    * Kita profesional pabrik ngasilake balustrade suwene 15 taun.

    * Baja stainless steel digawe kanthi 316 bahan, konten kanggo nglindhungi karat, njamin daya tahan lan ketergantungan.

    * Padhang lan ayu

    * Struktur Logam Padhet sing luwih kenthel, desain tugas sing abot, kasar lan awet. Cocog kanggo 8-12mm (3.1 Inch-4.8 Inch) Kaca Kandel.

    * Ukuran lan permukaan khusus

  • Hot-Sale Stainless Steel Handrail Post

    Hot-Sale Hot Handrail Post

    Katrangan

    * Sawetara ora ana bolongan ing gelas, gampang banget dipasang.

    * Kita bakal nawakake aksesoris lan alat lengkap kanggo pesenan sampeyan, uga sekrup uga kalebu.

    * Akeh gaya sing dipilih.

    * Jaminan Kualitas, sertifikat materi kasedhiya.

  • Top quality Balcony Fence Balustrade Supplier

    Pemasok Balustrade Pagar Balkon paling apik

    Katrangan

    * We are steel steel railing post pabrikan kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

    * Dimensi khusus kasedhiya miturut panjaluk.

    * Desain modern, tampilan mbukak, dirancang kanggo balkon. Railing kaca safety: sampurna kanggo sudhut

    Balustrade lan pagar kranjang stainless steel JKL digunakake kanthi macem-macem cara ing njero ruangan kanggo dekorasi macem-macem ruang domestik lan komersial. Balustrade kaca lan pagar baja tahan karat ora mung aman lan andal nanging apik gayane. Sampeyan bisa nyampur lan cocog komponen kanthi cara sing dikarepake, nggawe baluster sing unik.

  • Stainless Steel Handrail Post

    Pos Handrail Stainless Steel

    Katrangan

    * Kita duwe aksesoris lengkap kanggo pegangan tangan lan saluran.

    * Layanan paling apik sawise didol, pelanggan bisa ngetutake kahanan pesenan kapan wae, ora preduli babagan lini produk, gudang utawa pangiriman.
    * Akeh gaya sing dipilih.

    * Jaminan Kualitas, sertifikat materi kasedhiya.

  • Stainless Steel Balustrade

    Baja stainless steel

    Katrangan

    * Nyedhiyakake pengalaman Profesional lan dhukungan desain khusus miturut panjaluk.

    * Layanan paling apik sawise didol, pelanggan bisa ngetutake kahanan pesenan kapan wae, ora preduli babagan lini produk, gudang utawa pangiriman.
    * Bisa disesuaikan;

    * Jaminan Kualitas, sertifikat materi kasedhiya.

  • SB-1612 Stainless Steel Railing Post

    Pos Railing Stainless Steel SB-1612

    Katrangan

    * Kekuwatan lan kekerasan sing dhuwur.

    * Digunakake kanggo sistem pagar pagar.

    * Basis produk sertifikasi mutu ISO9001.

    * Kita duwe aksesoris lengkap kanggo pegangan tangan lan saluran;.

  • High Quality Stainless Steel Post

    Pos Stainless Steel Kualitas Tinggi

    Katrangan

    * Kita bakal nawakake aksesoris lan alat lengkap kanggo pesanan sampeyan, uga sekrup uga kalebu;

    * Akeh gaya sing dipilih.  

    * Struktur Logam Padhet sing luwih kenthel, desain tugas sing abot, kasar lan awet. Cocog kanggo 8-12mm (3.1 Inch-4.8 Inch) Kaca Kandel.

    * Ukuran lan permukaan khusus

  • SB-1613 Stainless Steel Upright Post

    SB-1613 Tulisan Stainless Steel

    Katrangan

    * Dimensi khusus kasedhiya miturut panjaluk

    * kita bakal nawakake aksesoris lan alat lengkap kanggo pesenan, uga sekrup uga kalebu;

    * Instruksi instalasi rinci kasedhiya;

    * Akeh gaya sing dipilih. .

  • SB-1611 Handrail Safety Accessories Stainless Steel Balustrade Posts For Glass

    Aksesoris Keselamatan Handrail SB-1611 Kiriman Balustrade Baja Karat Kaca

    Katrangan

    * Ukuran lan permukaan khusus

    * Akeh gaya sing dipilih.

    * Kita duwe aksesoris lengkap kanggo pegangan tangan lan saluran;

    * Kabeh desain dhewe, luwih gampang dipasang;

  • SB-1610 Stainless Steel T-type Post

    SB-1610 Pos T-tipe Baja Karat

    Katrangan

    * Ukuran lan permukaan khusus

    * Yen sampeyan nggunakake SS316, Nolak erosi banyu segara menyang ombone tartamtu.

    * Struktur Logam Padhet sing luwih kenthel, desain tugas sing abot, kasar lan awet.

    * Kita bakal nawakake aksesoris lan alat lengkap kanggo pesenan, uga sekrup uga kalebu;

  • SB 1609 Stainless Steel Handrail Post

    SB 1609 Stainless Steel Handrail Post

    Katrangan

    * Ukuran lan permukaan khusus

    * Akeh gaya sing dipilih.

    * Kabeh desain dhewe, luwih gampang dipasang;

    * Kita bakal nawakake aksesoris lan alat lengkap kanggo pesanan sampeyan, uga sekrup uga kalebu;

  • High Class Stainless Steel Balcony balustrade post

    Pos balustrade Balkon Stainless Steel Kelas Tinggi

    Katrangan

    * Struktur Logam Padhet sing luwih kenthel, desain tugas sing abot, kasar lan awet. Cocog kanggo 8-12mm (3.1 Inch-4.8 Inch) Kaca Kandel.

    * Bahan kualitas apik SS304 / SS316 / SS316L

    * Gaya modern

    * Sistem kontrol kualitas