HongKong & Macau

  • HONGKONG WEST KOWLOON TERMINAL STATION 810A PROJECT

    PROYEK TERMINAL HONGKONG WEST KOWLOON 810A PROYEK

    Jeneng Proyek: Stasiun Terminal Hong Kong West Kowloon

    Kontraktor Proyek: Grup Permasteelisa

    Pemasok Baja Tahan Karat: JKL Hardware Co., ltd

    Wektu Pasokan Proyek: Pasokan Terus Saka Mei 2015 nganti Juli, 2018

    Konten Pasokan Proyek: Kabeh baja tahan karat lan sawetara benda kerja baja galvanis, kalebu bagian struktural stainless steel eksterior, bagean logam lembaran stainless steel, lawang geni geni, balustrade & pegangan tangan, lsp.

    Karakteristik Proyek: Proyek kasebut nggunakake standar Inggris, kabeh kalebu bagean sing disesuaikan, lan umume kalebu bahan kerja sing ora teratur. Ana 3 aspek standar sing dhuwur: Syarat dhuwur kanggo bahan baku, persyaratan tinggi kanggo perawatan permukaan, sarat gambar lan teknologi proses sing dhuwur.

  • Karl Lagerfeld Hotel,Macau