Konferensi & Ekspo World Stainless Steel ing Masstricht, Walanda

Kita wis sukses mlebu Konferensi & Ekspo Dunia Stainless Steel ing Masstrict, Netherland wiwit tanggal 26-28 Nopember 2019. Lan produke wis akeh dipuji dening Peserta saka saindenging jagad.

356861 356862 356863 356864 356865 356866 356867 356868 356869


Wektu kiriman: Aug-19-2020