Profil Perusahaan Lan Budaya Perusahaan

top-logo

Dongguan Jiankelong Hardware Co., Ltd.sing duwe spesialisasi ing produk stainless steel dununge ing Zona Industri Songbaitang Kota Changping, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Transportasi kasebut trep banget lan cedhak karo pelabuhan Shenzhen. Pabrik kita nutupi 25.000 meter persegi, lan pabrik 30.000 meter persegi liyane lagi dibangun. Tanduran kita kalebu bengkel mesin, lokakarya produk stainless steel, lokakarya piring logam, lokakarya kumpul kabinet stainless steel, lan lokakarya struktur stainless steel.

Kita khusus ing balustrade & handrail stainless steel, grating & drain, divider tembok logam & metal sheet, braket stainless steel kanggo stasiun sepur. Ana total enem seri lan ewu produk. Kabeh produk nganggo stainless steel kelas 304 & 316 kanthi macem-macem cara kanggo memenuhi macem-macem syarat klien. Nganti saiki, produk kita wis didol banget lan kondhang ing pasar domestik lan luar negeri, kalebu HongKong, Singapura, Australia, Eropa, Amerika Utara lan Timur Tengah.

JKL netepi filosofi bisnis "golek kaslametan kanthi kualitas, berkembang kanthi inovasi, lan nggawe harmoni karo layanan". Kita wis menang judhul lan sertifikat "Produk Terkenal China", "Merek Terkenal China", "Produk Pilihan China kanggo Konstruksi Proyek", lan "Produk Reliable Kualitas Nasional". Kita wis entuk reputasi sing apik, lan pengaruhe tambah dina dening dina. JKL saiki dikenal minangka "ahli hardware arsitektur stainless steel Tiongkok."

JKL wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, menang judhul merek terkenal propinsi Guangdong. JKK minangka salah sawijining anggota Asosiasi Dekorasi Bangunan Guangzhou.

company profile1

Kita negesake babagan pangembangan budaya perusahaan: ngawula para pelanggan lan tuwuh bareng; kanggo ngormati pemasok lan entuk kahanan win-win; kanggo ngurus karyawan kanthi apik lan bareng bareng. Kanthi ngembangake budaya perusahaan, skala produksi lan penjualan kita saya akeh saben dina. Kita wis narik akeh ahli kanggo gabung karo perusahaan kita, lan level manajemen kita maju menyang internationalizaton.

Tujuan pangembangan jangka panjang yaiku dadi perusahaan manufaktur perangkat keras paling terkenal ing Delta Sungai Mutiara lan dadi conto sing apik kanggo Counterparts! Kanthi prinsip bisnis nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan paling apik, kanggo mbangun konstruksi klasik sing luwih dhisik.

Sugeng rawuh ing JKL lan kita gelem kerja sama karo sampeyan. Ayo nggawe masa depan sing luwih cerah!

Budaya Perusahaan

enterprise (2)
enterprise (1)
enterprise (3)