Produk

  • Stainless Steel Glass Clamp Railing Clamp Glass Mounting Brackets for Balusters Railing Post/Balcony/Terrace/Handrail Banister/Pool

    Kawat Kaca Klem Kaca Clamp Clamp Kaca Mounting Bracket kanggo Balusters Railing Post / Balkon / Teras / Handrail Banister / Pool

    • Kanthi nggunakake spigot kaca Pool, sampeyan bisa nggawa daya tarik modern ing area kolam utawa kebon mburi omah.
    • Rampungake kolam renang utawa area ruangan liyane kanthi pager Kaca Tanpa Bingkai.
    • Dirancang kanggo instalasi sing gampang dhewe, bolongan ngebur ing kaca ora dibutuhake, cukup pasang spigot lan sampeyan wis rampung.
    • Gelas kasebut dipasang kanthi sistem gesekan anyar, ing endi genggeman nganggo lengan karet saka spigot.
  • SC一1306

    SC 一 1306

    • Cocog kanggo kolam renang kaca, kebon kaca, balustrade, tangga lan sapanunggalane
    • Liwat mbentuk cor integral, spigots kita duwe kaluwihan kekuatan lan keamanan dhuwur
    • Ora mbutuhake bolongan kanggo panel kaca. Sekrup lan tutup piring wis ana, sampeyan ora prelu tuku dhewe saka papan liya.
    • Cocog kanggo ketebalan kaca 8mm, 10mm, 12mm, 15mm utawa 5/16 inci, 3/8 inci, 1/2 inci, 9/16 inci panel kaca tempered
    • Instalasi gampang - fokus ing DIY
  • SC一1308

    SC 一 1308

    • Pos Panel Kaca JKL, digawe kanthi stainless steel 304, tahan lama lan luwih kuat tinimbang paduan baja utawa aluminium normal, resistensi karat, korosi lan abrasi luwih apik.
    • Teknologi canggih kanthi pagawean satin, modern lan elegan.
    • Desain sing sederhana lan andal, kudu dibuwang bolongan kanggo nyepetake panel kaca
    • Cocog kanggo panel kaca 8-12mm, gampang dipasang
    • sampurna kanggo kolam renang kaca, kebon kaca, balustrade, tangga lan sapanunggalane
  • Stainless Steel 316 Grade Wall Mount Staircase Handrail Bracket for Flat Surface Square Rectangle Top Rail Tube, Satin Finish

    Stainless Steel 316 Kelas Dinding Mount Tangga Handrail Bracket untuk Permukaan Datar Persegi Persegi Panjang Rel Tube, Satin Rampung

    • Bahan stainless steel 316, rampung satin
    • Sing duwe fleksibel, bisa cocog karo sudhut handrail sing beda
    • 3 bolongan kanggo luwih kuat lan dhukungan
    • Kanggo digunakake nganggo logam bunder utawa rel ndhuwur kayu
  • Stair Brackets Handrail Brackets for Staircases

    Kurung Tangga Kurung Handrail kanggo Tangga Tangga

    • Baja Stainless 304 Braket Handrail, Kurung Tangga Nikel Satin.
    • Kurung handrail kanggo bolongan tangga kanggo luwih kuwat lan dhukungan kanthi tutup flange.
    • Diameter Piring Tembok: 48mm; Plat Handrail 48 x 32mm; Tonjolan Saka Tembok: 60mm; Cocog kanggo tabung 45-60mm.
    • Handrail kanggo logam bunder utawa rel ndhuwur kayu.
  • Stainless Steel 316 Grade Wall Mount Staircase Handrail Bracket for Flat Surface Square Rectangle Top Rail Tube

    Stainless Steel 316 Kelas Wall Mount Tangga Handrail Braket kanggo Lumahing Flat Square Rectangle Top Rail Tube

    • Cocog kanggo tembok handrail sing dipasang
    • Bahan stainless steel 316, rampung satin
    • Solid ing siji potongan
    • 3 bolongan kanggo luwih kuat lan dhukungan
    • Kanggo digunakake nganggo logam datar utawa rel ndhuwur kayu
  • Stainless Steel Glass Clamp Railing Clamp Glass Mounting Brackets for Balusters Railing Post/Balcony/Terrace/Handrail Banister/Pool

    Kawat Kaca Klem Kaca Clamp Clamp Kaca Mounting Bracket kanggo Balusters Railing Post / Balkon / Teras / Handrail Banister / Pool

    • GLASS CLAMPS - Klem Kaca 8PCS, Cocog kanggo Kaca 6-8mm.
    • MATERI KUALITAS TINGGI - Gawe 304 Baja Tahan Karat, Luwih Kuwat lan Kuwat, Sing Ora Kasar, tahan banyu lan tahan panas, Ora Gampang Rusak.
    • ADJUSTABLE - Kanthi Lapisan Karet lan Sekrup Nyetel Mikro, Cocog kanggo Kandel Kaca 8-10mm.
    • GAMPANG GAMPANG - Kasedhiya karo Nyilem Hexagon, Gampang Loosen utawa Menang Sekrup.
    • SAFE - Gasket Karet Bisa Stabil lan Aman Kanggo Ndandani ing Gelas, Cocog kanggo Ndandani Kaca Balustrade, Tangga, Handrail, lsp.
  • Decorative Aluminium Expanded

    Aluminium Dekorasi Ditambahi

    Spesifikasi Nama Produk Dekoratif Aluminium Dekoratif Bagian Permukaan Rampung Anodizing Bronze Colour Color Bronze / Customized Strand Mesh Material Dimension Aluminium (mm) 3672 * 1200mm Strand width 25mm Certificate ISO9001: 2015 / SGS Scopeable Scope: Gorden Wall, Dekoratif Mesh, Catwalks Advantage: 1. Aluminium Expected Metal Mesh nyedhiyakake permukaan sing ekonomis, awet lan tahan slip. 2. Mesh logam sing ditambahi duwe properti sing bisa ditonton sing ...
  • Uzbekistan Compass Mall

    Mal Kompas Uzbekistan

    Jeneng: : Uzbekistan Compass Mall

    Kategori : Proyek

  • Stainless Steel Handrail Railing Fixing bracket

    Kurung Baja Handrail Railing Fixing

    Spesifikasi Nama Produk Handrail Railing Fixing bracket Lumahing Rampung Rambut / Matt Warna warna asli / perak / warna PVD Bahan SS304 / SS316 / SS316L Dimensi (mm) 150 * 18 * 30 Sertifikat ISO9001: 2015 Paket Transportasi: Plastik / tas gelembung + kothak + karton utawa minangka panjaluk pelanggan Keuntungan: OEM & ODM sing kasedhiya Bisa ditrapake: Baluster Constrcution, Nyambungake kaca lan pegangan tangan. kanggo pipa bunder 38.1,42.4,48.3,50.8,63.5mm Tanduran O ...
  • Karl Lagerfeld Hotel,Macau
  • SC-1606 Stainless Steel Grating and Drain made by the manufacturer of china

    SC-1606 Grating Stainless Steel lan Saluran digawe dening pabrikan china

    * Bisa disesuaikan kanthi profesional miturut kabutuhan pelanggan.

    * Spesifikasi produk umum waca ing ngisor iki.

    * Ventilasi, cahya, disipasi panas, non-slip, bukti bledosan sing apik.

    * Gampang dipasang lan dibongkar.

    * Pola bisa digawe pelanggan.