Casting wesi

  • SC-1603 Stainless Steel Drain With Frame

    Saluran Baja tahan karat SC-1603 Kanthi Bingkai

    Saluran Baja tahan karat kanthi Frame digawe kanthi bar bantalan lan salib salib miturut susunan pakan baja datar, kanthi jarak tekanan dhuwur ing welder resistansi sing dipasang kanthi nglereni, sayatan, mbukak, liwat proses kunci kayata proses lan dadi kebutuhan pelanggan rampung produk

  • Customized Special Shape Stainless Steel Grating water tank water channel China Factory

    Saluran banyu tangki banyu kisi-kisi bentuk khusus khusus pabrik Pabrik China

    Kisi kisi waja tahan karat iki digawe kanthi desain tugas sing abot supaya bisa nglindhungi karat, njamin daya tahan lan ketergantungan. Digawe kanthi stainless steel 304 utawa 316 kualitas apik kanthi gaweyan apik.

  • High Class Stainless Steel Balustrade for Handrail

    Balustrade Stainless Steel Kelas Tinggi kanggo Handrail

    * Kita profesional pabrik ngasilake balustrade suwene 15 taun.

    * Baja stainless steel digawe kanthi 316 bahan, konten kanggo nglindhungi karat, njamin daya tahan lan ketergantungan.

    * Padhang lan ayu

    * Struktur Logam Padhet sing luwih kenthel, desain tugas sing abot, kasar lan awet. Cocog kanggo 8-12mm (3.1 Inch-4.8 Inch) Kaca Kandel.

    * Ukuran lan permukaan khusus