Pameran Canton 118 saka Hardware JKL

Pameran Impor lan Ekspor China, uga dikenal kanthi jeneng “Canton Fair”, didegake ing taun 1957. Co-host karo Menteri Perdagangan RRC lan Pamrentah Rakyat Provinsi Guangdong lan diatur dening Pusat Perdagangan Luar Negeri China, dianakake saben musim semi lan musim gugur ing Guangzhou, China. Canton Fair minangka acara perdagangan internasional sing lengkap kanthi sejarah paling dawa, skala paling gedhe, macem-macem pameran sing paling lengkap, kehadiran pembeli paling gedhe, distribusi negara sumber pembeli sing paling akeh lan omset bisnis paling gedhe ing China.
Wektu rilis: 2015-10-20 Editor: Administrator

2-1F221110138 2-1F221110140 2-1F221110144 2-1F221110145 2-1F221110147 2-1F221110149 2-1F221110150 2-1F221110152 2-1F221110153


Wektu kiriman: Aug-19-2020