Spesifikasi tabung stainless steel umum kanggo balustrade

38mm X 38mm kanggo balustrade cilik, 51mm X 51mm utawa 63mm X 63mm kanggo balustrade gedhe, kandel 1,5mm nganti 2.0mm


Wektu kiriman: Aug-19-2020