PROYEK TERMINAL HONGKONG WEST KOWLOON 810A PROYEK

Katrangan singkat:

Jeneng Proyek: Stasiun Terminal Hong Kong West Kowloon

Kontraktor Proyek: Grup Permasteelisa

Pemasok Baja Tahan Karat: JKL Hardware Co., ltd

Wektu Pasokan Proyek: Pasokan Terus Saka Mei 2015 nganti Juli, 2018

Konten Pasokan Proyek: Kabeh baja tahan karat lan sawetara benda kerja baja galvanis, kalebu bagian struktural stainless steel eksterior, bagean logam lembaran stainless steel, lawang geni geni, balustrade & pegangan tangan, lsp.

Karakteristik Proyek: Proyek kasebut nggunakake standar Inggris, kabeh kalebu bagean sing disesuaikan, lan umume kalebu bahan kerja sing ora teratur. Ana 3 aspek standar sing dhuwur: Syarat dhuwur kanggo bahan baku, persyaratan tinggi kanggo perawatan permukaan, sarat gambar lan teknologi proses sing dhuwur.


Detail Produk

2-1Q01014550H942-1Q010141241938 2-1Q0101413135B 2-1Q0101412523Q 2-1Q010141304P7 2-1Q01014132I44 2-1Q010141345162


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk