Pameran Canton 119 saka Hardware JKL

Sawise reformasi 60 taun lan pangembangan inovatif, Pameran Canton wis nahan macem-macem tantangan lan ora bisa diselani. Canton Fair nambah hubungan perdagangan antarane Tiongkok lan jagad, nduduhake citra lan prestasi pangembangan China. Iki minangka platform paling apik kanggo perusahaan Cina kanggo njelajah pasar internasional lan basis teladan kanggo ngetrapake strategi China kanggo pertumbuhan perdagangan asing. Canton Fair dadi platform pertama lan paling penting kanggo promosi perdagangan asing China, lan barometer sektor perdagangan manca negara. Iki minangka jendhela, epitome lan simbol pembukaan China.
 
2-1F221111A0T6 2-1F221111F6322 2-1F221111H4F7 2-1F221111I9306 2-1F221111K45D 2-1F221111Q3D6 2-1F221111S1325 2-1F221111T64S 2-1F221111604M2 2-1F221111620M4 2-1F221111636257 ye

Wektu kiriman: Aug-19-2020