Bedane Bahan SS304 lan SS316

Baja tahan karat SS316 biasane digunakake kanggo pager sing dipasang cedhak tlaga utawa segara. SS304 minangka bahan sing paling umum ing njero ruangan utawa ruangan.
 
Minangka biji dhasar AISI Amerika, prabédan praktis antara 304 utawa 316 lan 304L utawa 316L yaiku isi karbon.
Rentang karbon maksimal 0,08% kanggo 304 lan 316 lan 0,030% maksimal kanggo jinis 304L lan 316L.
Kabeh rentang elemen liyane intine padha (kisaran nikel kanggo 304 yaiku 8.00-10.50% lan kanggo 304L 8.00-12.00%).
Ana loro baja Eropa kanthi jinis '304L', 1,4306 lan 1,4307. 1.4307 minangka varian sing paling umum ditawakake, ing njaba Jerman. 1,4301 (304) lan 1,4307 (304L) duwe kisaran karbon 0,07% maksimal lan 0,030% maksimal. Rentang kromium lan nikel padha, nikel kanggo kalorone biji duwe minimal 8%. 1,4306 intine kelas Jerman lan minimal 10% Ni. Iki nyuda isi ferit saka baja lan wis perlu kanggo sawetara proses kimia.
Nilai Eropa kanggo 316 lan 316L jinis, 1,4401 lan 1,4404, cocog karo kabeh unsur kanthi kisaran karbon maksimal 0,07% kanggo 1,4401 lan 0,030% maksimal 1,4404. Uga ana versi Mo sing dhuwur (minimal 2.5% Ni) masing-masing yaiku 316 lan 316L ing sistem EN, 1,4436 lan 1,4432. Kanggo luwih rumit, uga ana level 1.4435 sing Mo dhuwur (minimal 2,5%) lan Ni (minimal 12,5%).
 
Pengaruh karbon ing resistensi korosi
 
'Varian' karbon ngisor (316L) digawe minangka alternatif kanggo 'standar' (316) bahan kisaran karbon kanggo ngatasi risiko korosi intercrystalline (bosok las), sing diidentifikasi minangka masalah nalika awal aplikasi waja iki. Iki bisa nyebabake yen baja ditahan ing kisaran suhu 450 nganti 850 ° C sajrone pirang-pirang menit, gumantung saka suhu lan sabanjure kena lingkungan korosif agresif. Korosi banjur ditindakake ing jejere wates gandum.
 
Yen tingkat karbon ana ing ngisor 0,030%, korosi intercrystalline iki ora kedadeyan sawise kena suhu kasebut, utamane kanggo wektu sing biasane dialami ing zona las sing kena panas ing bagean baja sing 'kenthel'.
 
Pengaruh tingkat karbon ing stabilitas
 
Ana panemu manawa jinis karbon sithik luwih gampang dikelas tinimbang jinis karbon standar.
 
Katon ora ana alesan sing jelas kanggo iki lan bedane bisa uga ana gandhengane karo kekuwatan ngisor jinis karbon sedheng. Jinis karbon sithik bisa uga luwih gampang dibentuk lan dibentuk, lan uga bisa mengaruhi tingkat stres residual sing ditinggalake baja sawise dibentuk lan pas kanggo welding. Iki bisa uga nyebabake jinis karbon 'standar' mbutuhake pasukan luwih akeh kanggo ngencengi posisi supaya bisa dipasang kanggo las, kanthi cenderung mandhiri yen ora ditrapake kanthi bener.
 
Bahan bakar las kanggo kaloro jinis kasebut adhedhasar komposisi karbon sing sithik, supaya ora ana risiko korosi intercrystalline ing nugget las sing dikuatake utawa saka difusi karbon dadi logam induk (sekitar).
 
Sertifikasi dual saka baja komposisi karbon sedheng
 
Baja sing diprodhuksi kanthi komersial, nggunakake metode pembuatan baja saiki, asring diproduksi minangka jinis karbon sithik amarga mesthi ana kendhali kanggo nggawe baja modern. Akibate produk baja rampung asring ditawakake ing pasar 'dual Certified' kanggo kaloro sebutan amarga bisa digunakake kanggo pabrikan sing nemtokake kelas apa wae, ing standar tartamtu.
 
304 Jinis
 
BS EN 10088-2 1.4301 / 1.4307 nganti standar Eropa.
ASTM A240 304 / 304L Utawa ASTM A240 / ASME SA240 304 / 304L kanggo standar prau tekanan Amerika.
316 Jinis
 
BS EN 10088-2 1.4401 / 1.4404 nganti standar Eropa.
ASTM A240 316 / 316L UTAWA ASTM A240 / ASME SA240 316 / 316L, nganti standar kapal tekanan Amerika.

Wektu kiriman: Aug-19-2020